HCI website is aan het laden.

menu

NL | FR | ENG

03/665.20.00

hydro@hci.be

Nieuws

HomeNieuws
HomeNieuws

HCI houdt u op de hoogte!

Bezoek Veolia

Op woensdag 27/04/22 ontvingen we Gavin Graveson, CEO van onze Noord-Europese regio waar België deel van uitmaakt, en Nicolas Germond, CEO Veolia Belux, op onze vestiging te Antwerpen voor een bedrijfsbezoek. Na een rondleiding door onze gebouwen en werkplaatsen gaf Gavin Graveson aan onder de indruk te zijn van onze activiteiten en keek hij uit naar de verdere intense samenwerking met de andere reinigingsbedrijven uit de Veoliagroep en Veolia UK in het bijzonder. Eerder die dag werden alle managers geïnformeerd over het “Together To Turn The Tide” programma waar alle Veoliabedrijven, de originele en nieuwe ex-Suez bedrijven, samen zullen werken aan een toekomst waar Veolia de koploper zal zijn in de ecologische transformatie. Samen zullen wereldwijd meer dan 230.000 werknemers de krachten bundelen om dit te realiseren.

30 May, 22

Safety Award Oiltanking

Op Oiltanking Stolthaven ontving HCI een mooie safety award 2022. We kaapten er de 3de plaats weg.

30 May, 22

erkenning financial compliance

Op Dow Terneuzen kregen we een mooie erkenning omtrent Financial Compliance. Onze collega's namen deze met fierheid in ontvangst!

30 May, 22

Excellent Award 2021

Tijdens het digital contractor conference van Esso te Antwerpen werd bekend gemaakt dat HCI voor de 4de maal op rij de Excellent Award behaalt. Dit is de grootste onderscheiding. Uiteraard zijn we hier allemaal trots op. Een inspanning van gans het team!

31 March, 21

Award Veolia ZEN special project

Veolia heeft HCI een award gegeven voor het “crustasc” tankproject in samenwerking met onze Zweedse collega’s bij Nynas in Zweden. Proficiat aan alle medewerkers, in het bijzonder danken we Stijn Vermoet en Guy Ooms voor hun bijdrage voor dit geslaagd project. Namens Dhr. Patrick Labat, directeur Noord-Europese Zone Veolia, een welgemeende proficiat aan het ganse HCI team!

09 July, 20